Home Over ons Aanmelden Help mee! Vrienden Nieuws Foto's Contact
Contact Nieuws

Voorzitter
Mijn naam is Kim van Zoghel, ik woon in Schijndel en heb samen met mijn vriend een zoon en een dochter. Ik ben werkzaam in de jeugdhulpverlening en houd me bezig met het begeleiden en coachen van kinderen en ouders. In de zomer van 2011 ontstond tijdens mijn zwangerschap de wens om een stichting te starten die zich inzet voor kinderen en gezinnen die wel wat extra’s kunnen gebruiken.

Penningmeester
Mijn naam is Sandy van Hofwegen en ik woon in Den Bosch. Voor mij is het belangrijk om mijn hart te kunnen volgen. Ik heb het geluk dat ik veel fijne mensen om me heen heb om te delen, van te leren en die mij helpen als dat nodig is. Dat wil ik graag allemaal doorgeven aan de kinderen en hun ouders voor wie het anders is. Een bijdrage leveren om het mogelijk te maken dat de kinderen ook hun hart kunnen blijven volgen.

Secretaris
Mijn naam is Hanane Geleijns en ik woon in Best samen met mijn man en onze zoon en dochter. Ik werk als (loopbaan)adviseur en coach van volwassenen in een grote onderwijsinstelling.

Ik ben blij dat ik mijn bijdrage kan leveren aan deze mooie stichting. Ik werk vanuit puurheid en mijn hart.
Dit wil ik delen met kinderen en gezinnen zodat zij ook geluk, blijheid en eigen kracht ervaren.

Mede-oprichter
Mijn naam is Elvira van der Hoop en ik vond het een eer om samen met Kim en Sandy de Stichting te mogen oprichten en de werkzaamheden te doen die nodig waren
om vrijwilligers te vinden en de Stichting bekend te maken in Schijndel en omstreken.

Helaas is Elvira 19-1-2017 overleden. Wij zijn haar erg dankbaar en vergeten haar nooit.